zondag 26 augustus 2007

GVB & Handicap

Mijn verblijf in Nederland zit er bijna op. Aanstaande woensdag vlieg ik weer naar Austin (via Houston) en moet ik weer hard aan de studie.

Deze vakantie heb ik samen met mijn moeder leren golfen. Op 26 juni hebben we onze eerste proefles genomen en na een spoedcursusje had ik op 9 augustus mijn GVB examen. Het theorie gedeelte van het examen was echt een eitje, maar de praktijk was ik niet zo heel zeker van. Bovendien moest ik de praktijk in de stromende regen doen. Uiteindelijk had ik het net gehaald, en daar gaat het natuurlijk om.

Ik moet zeggen dat ik de "sport" steeds leuker ben gaan vinden. In het begin leek het me wel leuk om te kunnen, maar nu ben ik echt enthousiast aan't worden, al heb ik nog altijd moeite het een sport te noemen.

Met mijn GVB op zak kon ik eindelijk een lekker balletje gaan slaan met clubgenoten. Zo ontstond ook het plan om maar meteen voor mijn handicap te gaan. Over 9 holes, met Langeveld, op de Hilversumse Golf Club, haalde ik een score van 19, wat genoeg is voor een handicap van ongeveer 35. Sindsdien heb ik nog een tweede kaart ingeleverd, en morgen ga ik nog een derde en laatst benodigde baan spelen en scorekaart inleveren om een handicap te krijgen.

mijn moeder en onze "Pro" Christiaan

afslag

sommige ballen landden niet helemaal op de fairway

anderen wel

oefenswing


en de afslag

1 reacties.:

Senor Science zei

Hey Sartax,

Gefeliciteerd met het behalen van je GVB! Moet je natuurlijk niet té goed worden he, is niet goed voor de contracten ;)

Ik heb je toegevoegd aan mijn bloglines, dus nu kan ik gelijk zien wanneer je een nieuwe update post.

Groeten,
PeetCo