zondag 29 oktober 2006

Halloween

Na mijn vorige post is het met mijn gezondheid weer helemaal in orde gekomen. Zoals gezegd had ik donderdag de Rock & Mineral Test. Deze was ondanks het feit dat ik goed gestudeerd had, toch nog aardig pittig. De test werd als volgt afgenomen: in een ruimte waren 30 kartonnen borden neergelegd met daarop 1 of meerdere ‘samples’ en een vel met vragen. Bij de meeste steensoorten moesten we natuurlijk aangeven om wat voor steen (of mineraal) het ging, en tot welke klasse deze behoorde. Maar soms moesten we ook aangeven of de twee stenen of mineralen hetzelfde waren, en hoe je dat kon zien (vooral als het niet om hetzelfde ging). Er zaten een paar dingen tussen, dat je echt zeker van je zaak was, maar dat het toch fout was: 1 steen leek spreken op graniet, maar bleek vulkanisch te zijn, en dat is Graniet niet (het was Rhyolite, opgebouwd uit dezelfde mineralen als graniet, maar dus op een andere manier aan het aardoppervlak gekomen).
Ik denk overigens dat ik de test alsnog wel goed gemaakt heb, maar dat hoor ik waarschijnlijk pas eind deze week.

Donderdag avond ben ik met een stel studiegenoten een drankje gaan doen, en vervolgens naar Austin-zuid gereden om daar naar de “Midnight Rodeo” te gaan. Dit is een soort cowboy-disco met vooral country muziek. Het was echt een top-tent, mede dankzij de pitchers bier voor $ 1.50 (overigens geen 2 liter, eerder ¼ gallon, dus bijna een liter).

De “Midnight Rodeo”

Heather, Alex en Natalia

Andrew, Dolf (uit Delft), Ashwin & Jankus

Dolf, Andrew en ik


Natalia en ik.

De volgende dag was er een Halloween feestje bij een stel meisjes thuis die vlak achter mij wonen, waar de Oostenrijkse boys en ik uitgenodigd waren. Halloween is eigenlijk pas dinsdag a.s. maar het weekend is natuurlijk veel geschikter voor feestjes. Nou had ik totaal geen Halloween outfit bij de hand, dus daar moesten we voor gaan shoppen. Helaas waren we veel te laat en waren de meeste winkels waar je Halloween dingen kon kopen al gesloten. Dus ik moest iets anders verzinnen en heb ‘Captain Holland’ in het leven geroepen. Gekleed met vage zwarte handschoenen met zwarte lange nagels erop/aan en een Nederlandse vlag als cape was ik Neerlands meest bekende stripheld. Het leuke is dat Amerikanen echt heel veel van de wereld weten, dus er was menig Amerikaan die de stripheld kende en een grote fan van ‘m was! (ongelooflijk……)

Ook dit feest was een groot succes, en er is niet eens politie langs geweest om een einde te maken aan het feestgedruis!


Michelle, de dame die ons had uitgenodigd.


Justin de ‘Budweiserman’, en de Exchange koeien uit Oostenrijk.

Bernhard, Haley en Peter

Haley en ik

Ik, Bernhard, Peter
Michelle en Maria


Bernhard had m al een beetje hangen….


Maar nog wel even op de foto met Bevo, de UT mascotte.

Zaterdag was er een ‘feestje’ bij Heather thuis. Zij had een groep studiegenoten uitgenodigd om gezellig een drankje te komen kijken, de Football wedstrijd te kijken en eventueel nog een film er achteraan te plakken. Dat was overigens niet nodig, want behalve een deel van de Football game heeft de TV niet aangestaan.


Ik, Jankus en Heather

Heather en Natalia hadden voor de alcohol gezorgd.


Groepsfoto, met z’n allen op de bank en de Longhorns toejuichen!
Boven: Natalia en Jankus, onder: Alex, Ben, Heather, ik en Ashwin

Heather moest naar goed Amerikaans gebruik een mooie pompoen maken.


En was daar zeer serieus mee bezig.

Met een angstaanjagend resultaat!

Loungen op de bank (Alex, Andrew, Ashwin en Ben)

Heather en ik


En nog een groepsfoto:
Boven: Andrew, Ben, Ashwin, Federico en Elena
Onder: Heather, Alex, Natalia en ik

1 reacties.:

Arjan zei

Heey Cas!

Ik kreeg van m'n moeder het adres van je website! Net even een paar berichten doorgelezen en vooral foto's gekeken! Ziet er echt super leuk uit!! Is het erg veel verschil met Delft wat betreft studie, vrouwen en feestjes?

In Delft gaat het allemaal prima! Het besturen bevalt erg goed, behalve dan het elke ochtend om 8.30 uur aanwezig zijn op de faculteit, dat is soms wel behoorlijk vervelend! De dingen die we doen en organiseren en mensen die we bezoeken zijn wel erg leuk! Over een paar weken gaan we thuis eten bij de CEO van KLM, toch mooie dingen!

Veel plezier nog in the USA. Groeten Keizer