zaterdag 6 januari 2007

Verhuisd!

Ik wilde al een tijdje verhuizen, want het complex waar ik woonde was te duur, ik had geen woonkamer of keuken (behalve dan een gezamelijke die ik dus moest delen met 150 anderen) en het was ronduit smerig.
Er was echter 1 probleem. Ik kon niet onder mijn contract uit: ik had een contract getekend waar ik na een half jaar onderuit kon, mits ik dan niet meer hier zou studeren. Met andere woorden, ik zat eraan vast tot komende zomer, tenzij ik iemand zou vinden die daar zou willen komen wonen in mijn plaats. Ondanks dat dat een soort mission-impossible leek, probeerde ik het wel.
Toen mijn ouders kwamen, waren ze geschokt hoe erg het was. Mijn moeder is met de manager gaan praten, en na een paar keer is het haar zowaar gelukt om hem zover te krijgen dat ik weg mocht!

Toen begon de zoektocht naar een andere woonruimte. Ik wist het al wel ongeveer, dus we gingen daar op bezoek:

De 'office' (wachtruimte).

Op weg naar de 'model-woning'

Een van de zwembaden.

Dit zag er allemaal stukken beter uit dan de Goodall Wooten! Dus ik besloot het contract te tekenen (ditmaal echt voor 6 maanden). Mijn appartement is een 2/2, wat inhoudt dat het een appartement is met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer en keuken zijn gedeeld.

3 Januari ging ik verhuizen, want dan konden mama en Herman nog even helpen. Mijn auto stond bij de garage, want er zat een cd vast in de autoradio en het dashboard maakte herrie, maar omdat ik mama en Herman naar het vliegveld moest brengen (en dus moest verhuizen) had ik een grote! huurauto meegekregen (reparatie & huurauto gratis... wat fijn om een certified used car te hebben met garantie!!!!).

Nadat mijn oude kamer leeg was geruimd, heb ik even wat foto's gemaakt, om het verschil goed te kunnen laten zien:


En dit is waar ik nu woon:

De woonkamer is wat leeg, de andere jongen komt er eigenlijk nooit, en ik heb (nog) geen TV en andere spullen.

De eettafel.

Eettafel & keuken

Keuken

Doorgang naar mijn kamer



Ik voel me hier dus een stuk beter thuis. En dan moet je nog bedenken dat er een paar zwembaden zijn hier, tennisbanen, beach-volleybalveldjes, 2 fitness centra, zonnebanken (niet dat ik die ga gebruiken, maar het kan..) basketbalveldjes (binnen & buiten), massagesalon, enz. en allemaal gratis!



Mijn nieuwe adres is:

4700 E Riverside Drive
Apartment 1214
Austin, TX 78741-4765
USA

0 reacties.: