vrijdag 5 januari 2007

Afscheid Peter & Bernhard

De dag na mijn rechten tentamen (de laatste donderdag voor kerst), was de laatste avond dat Peter en Bernhard nog in Austin zouden zijn. Daar moest dus op gedronken worden.
Voordat het zover was heb ik met mama en Herman een hapje gegeten en heb ik hen thuisgebracht. Daarna reed ik naar Peter en Bernhard's huis om hun op te halen om naar 6th street te gaan. Aangezien zij een leeg appartement hadden gehuurd, hadden ze nu een heleboel spul over. Voor een prikkie mocht ik dat van ze overnemen, en ondanks dat ik daar op dat moment niets aan had, wilde ik dat wel, ik was immers van plan om te gaan verhuizen.

Behalve Peter en Bernhard, vertrokken die week (of daaromtrend) vrijwel alle exchange studenten die hier voor 1 semester gestudeerd hadden. Met een groepje op 6th street aangekomen hadden Peter, Bernhard en Patrick nog/weer honger, dus werkten zij eerst een pizza-slice naar binnen.


Daarna gingen we naar de "Library on 6th", waar de drank rijkelijk vloeide:

Eerst bier;

Daarna sterker. Omdat het hun laatste avond was, maakte ik veel foto's. Dit trok de aandacht van Michelle, die kwam vragen waar deze fotoshoot voor was. Uiteraard hadden we hier een fantastisch antwoord op: voor MTV: een verkenning naar een programma als 'the real life' maar dan door buitenlanders in een stad te zetten (we waren met een groep van 3 Oostenrijkers, een Spaanse, een Bulgaarse en ik). Uiteraard wilde ze dan ook wel op de foto (denk ik):

Toen was het tijd om van kroeg te switchen, dus vertrokken we naar "The Aquarium Bar". Ook hier ging het lekker met de drankjes, dus na een poosje zagen we er niet al te fris meer uit:

(Maria & Peter)

Bovendien begonnen we een beetje in te kakken, dus vertrokken we naar de "Spillz", aangezien je daar een danspasje kunt wagen (wanneer je voldoende vloeibare moed hebt ingenomen, en geloof me, dat hadden we!).

(Bernhard, Patrick, ?, Peter & Rali)

(Rali, Patrick, Bernhard & Maria)

(Maria, Rali, Patrick, Peter & Bernhard)

Zoals altijd sloten alle barren om 2u, maar in plaats van op de bus te wachten besloten we de Taxi te nemen. een ritje van ongeveer 5 minuten met de taxi kost slechts 6 dollar, dus daar kun je je geen buil aan vallen.

De volgende ochtend had ik beloofd Bernhard naar het vliegveld te brengen, dus de wekker stond vroeg. Gezien de vorige avond ging het wakker worden relatief gemakkelijk. Bij hun appartement aangekomen stond Bernhard al buiten:

En was alles netjes ingepakt. Nu alleen alles in mijn autootje proppen, en op naar het vliegveld. Onderweg moest ik Peter even afzetten, hij ging namelijk zijn mobiele telefoon abonnement opzeggen. Andreas (een huisgenoot van Peter en Bernhard) reed mee naar het vliegveld om een auto te huren, hij en Peter vertrokken namelijk vanaf Houston, en zouden daar zelf naartoe rijden.


Na hen te hebben weggebracht ben ik naar mijn moeder's hotel gereden om met hun te gaan shoppen en te wachten tot m'n vader en zus aan zouden komen. Die zouden in de loop van de avond in Austin arriveren, maar in verband met slecht weer in Europa en problemen met het vliegtuig, waren zij enkele uren vertraagd. Uiteindelijk kwamen ze midden in de nacht aan.
Meer in de voldende post (morgen).

1 reacties.:

Anoniem zei

We hebben vandaag even naar je familie foto's van kerst en oud en nieuw gekeken Heel erg leuk!

Han en Gerda