maandag 11 december 2006

Laatste week colleges

Allereerst maar even terugkomen op mijn auto: een kabel van de accu naar de motor bleek een slechte verbinding te hebben, en die is netjes vervangen. Ik werd maandagmiddag gebeld dat ik m'n auto kon komen ophalen, en kreeg hem zonder enige moeite mee, de reparatie (en ophaalservice) viel onder de garantie.

Aangezien ik donderdag 2 tentamens had, stond het begin van de week in het teken van hard studeren. Dinsdagavond had ik even wat afleiding nodig en ben ik naar de bioscoop gegaan. Nouja, bioscoop... Hier aan de overkant hebben ze een heel klein bioscoopje, wat natuurlijk prima is als je niet de hele avond hebt. De film: Borat. Enorm geestig, maar behoorlijk hard, en hier en daar voelde ik wel de plaatsvervangende schaamte!

Na mijn tentamen was het natuurlijk tijd voor een drankje. Nu ik een auto heb, heb ik een goede manier om mezelf in de hand te houden (nouja, vooral om niet overgehaald te worden voor "nog eentje dan"). Ik heb namelijk nog 2 tentamens en een project af te maken, dus ik kon mezelf niet de vernieling in zuipen. Natalia (zie eerdere foto's) dacht daar anders over: extreem geestig hoe dronken die was!
Vrijdagavond hadden een paar meiden die ik via-via ken een cocktail-party georganiseerd. Aangezien dit ergens was waar geen bussen komen, besloot ik maar weer te rijden. Bernhard en ik waren uitgenodigd (Peter ook, maar die is naar Mexico, want die is al klaar met al zijn tentamens), en besloten Patrick, Justin en Ben mee te nemen. Daar aangekomen werden we overdonderd met on-Delftse taferelen: wij, 5 gasten, komen binnen bij een feestje waar op dat moment 1 andere kerel aanwezig was, met tussen de 30 en 40 vrouwen!
Om in te komen vestigden we ons strategisch rond de tafel met de wijn: behalve dat er genoeg te drinken is, komt iedereen daar automatisch langs om een wijntje te halen; en moeten ze wel een praatje met je aanknopen.
Het was erg gezellig, maar rond een uur of 12 liep het op zijn einde. We waren nog niet moe, dus besloten naar Cain & Abels (de dinsdagavond kroeg) te gaan voor nog een paar biertjes. En deze biertjes en de eerdere wijntjes creëerden een gezellige en losse sfeer:


Justin, Jessica en Jenn

Justin, Jessica, Bernhard en Patrick

Jenn, ik en Ben

Zaterdag avond gingen we weer naar de bioscoop; dit maal naar een wat serieuzere film: Blood Diamond. Een meeslepende thriller, aanrader!
Zondagavond tot slot (de reden dat ik dit verhaal op maandagavond schrijf, in plaats van zondag), had de studievereniging van Petroleum Engineering een borrel georganiseerd op 6th street, ter ere van het einde van het semester: voor $ 5,- was alles afgekocht. Nu had ik vanmorgen (maandagmorgen dus) een afspraak met een immigration advisor van de international office, maarja, ik had het armbandje (het toegangskaartje) al gekocht, dus ik kon niet niet gaan. Dus ik besloot te gaan, maar op tijd (1u) naar huis te gaan. Ben reed deze keer, dus je raadt het al: ik had 'm lekker hangen :).
Wat een topfeestje!

Vanochtend ging om 7:30u de wekker, en ik moet zeggen dat ik me topfit voelde! Ik heb nu mijn papierwerk voor het verkrijgen van een visum in orde, dus als het goed is kan ik volgend semester zonder problemen door!

tot volgende week.

0 reacties.: