zondag 19 november 2006

Rustig weekje

Deze week heb ik weinig beleefd. Het is niet meer zo druk qua studie, maar de finals zitten er weer aan te komen, en qua leeswerk loop ik een beetje achter. Deze week heb ik geprobeerd in te lopen. Helaas ging dat niet zo snel als ik zou willen. Behalve leeswerk moet ik ook een paper schrijven over de ontwikkeling van de aardgasprijs in de Europese markt. Ondanks dat ik het onderwerp zelf heb uitgekozen, heb ik een beetje problemen met mijn motivatie. Dit zal komende week vast anders worden, nu de druk begint toe te nemen om het af te krijgen (moet volgende week ingeleverd worden). Ik maak me er overigens niet echt zorgen om.
Dan was er ook nog goed nieuws deze week. Een van mijn docenten blijkt de voorzitter van de 'admissions committee' te zijn en verzekerde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken over mijn toelating voor volgend semester. Met andere woorden: officieus ben ik al toegelaten, nu alleen nog wachten op de officiële bevestiging.
Wat betreft vrije tijd was het ook een rustig weekje. Woensdagavond ben ik met een paar studiegenoten een uurtje of twee naar 6th street geweest omdat we uitgenodigd waren door twee mensen van PFC Energy. Dit is een consultancy firma die op zoek is naar mensen met onze achtergrond. 's Middags hadden we al een presentatie van ze gehad, en dus was het nu tijd om informeel te integreren.
Op donderdagavond zijn we met een groep gaan bowlen. Dikke pret en lage scores, gevolgd door een vroege gang naar bed.
Zaterdag ten slotte, zijn we met een paar man uit eten geweest in de 'Olive Garden' (een keten van italiaanse restaurants) ter ere van het feit dat Natalia deze week haar US staatsburgerschap heeft gekregen. Daarna hebben we een filmpje gekeken.

Helaas heb ik geen foto's gemaakt deze week, iedere keer vergat ik mijn fototoestel mee te nemen. Volgende week beloof ik een hoop foto's te posten: donderdag is thanksgiving en ik ga met Ben mee naar zijn ouderlijk huis (in een dorpje in Texas) om dit te vieren, ben heel benieuwd.

0 reacties.: