zondag 6 mei 2007

Weer een semester voorbij.


Na het weekend waar ik in mijn vorige bericht over vertelde, was het tijd voor de eindsprint van het semester. Zoals ik al vertelde had ik eerst een zware huiswerkopdracht, waarna ik weer als een dolle aan mijn onderzoek moest gaan werken.
Het computermodel werkte immers nog steeds niet, en het zag er ook niet naar uit dat ik daar snel uit zou komen. Op vrijdagmiddag, kreeg ik een email van mijn professor voor een afspraak om mijn voortgang weer te bespreken. Dit was een goede aanleiding om alle problemen met het model eens op een rijtje te zetten. Het enige probleem was dat hij de aankomende week (dus afgelopen week) wilde afspreken. Dit kwam niet heel goed uit omdat ik donderdag en vrijdag tentamens had.
We spraken af voor woensdag middag, en uiteindelijk viel het reuze mee omdat we alleen het model even hebben doorgelopen, en hij vervolgens in zijn eentje het model ging bestuderen. Die tijd benutte ik met studeren voor mijn tentamens. Aan het eind van de middag kwam hij met een lijst met wijzigingen die hij wenstte (en die ik dus nu moet gaan implementeren).

De tentamens gingen beiden goed, dus ik vermoed dat ik weer 2 A's gescoord heb. En nu ben ik bezig met een eindopdracht voor mijn derde vak. De deadline is aanstaande vrijdag, maar ik ga proberen het dinsdag af te krijgen, zodat ik weer aan mijn computermodel kan werken, en zoveel mogelijk af kan krijgen voordat ik weer naar Nederland kom (nog 10 dagen...).

2 reacties.:

Unknown zei

Mooie resultaten hoor !! Liefs van een trotse moeder..........

Unknown zei

Wanneer zien we je hier weer?